Potpuna usluga za bezbrižno slavlje

Možeš to obaviti samostalno, ali ne trebaš. Nudimo usluge s pomoću kojih VJENČANJE iz snova možeš pretvoriti u stvarnost. Pogledaj koje usluge nudimo, a naši će stručnjaci napraviti to umjesto tebe.

U saradnji sa:
NovexLight & Dekoracije Novex

Studio Novex nudi profesionalnu, ekskluzivnu i pristupačnu unutrašnju i spoljnu rasvetu i opremu za specijalne efekte u bilo kojoj prilici, velikoj ili maloj. Bez obzira tražite li dvoranu ili idete na zabavu kod kuće, u svom vrtu, dvorani, dvorani ili tržnici i igralištu, Studio Novex može zadovoljiti sve.

Iznajmljujemo mašine za dim (teški dim, suvi led), balonske mašine i prskalice (vatromet) na teritoriji cijele BiH. Iznajmljivanje profesionalnih mašina za dim i balone, kao i scenski vatromet. Tu smo za vas da uljepšamo proslavu i prve trenutke našeg zajedničkog života. Neka vaš prvi ples bude poput plesa na oblacima. Pozovite i zakažite sastanak, očekuje vas ugodno iznenađenje! Pored prvog plesa, možete nas pozvati i na druge proslave, rođendane, zabave, prezentacije.

Teski-Niski-Dim-StudioNovex

Naša Stručnost

01.

Teški/Niski Dim

Ples u oblacima dodaje taj magični osjećaj i stvara efekte za fantastične slike vašeg prvog plesa po kojima ćete pamtiti svoje vjenčanje do kraja života.

02.

Prskalice / Fontane

Scenske fontane pirotehnički su efekt koji se najčešće koristi za prvi ples, naglašavanje dijela protokola svadbene svečanosti, rezanja torte.

03.

Balončići

Mašina koja proizvodi balončiće od sapunice je atraktivan scenski efekat omiljen među mališanima ali i starijim gostima. Koristi se najčešće na proslavama dječijih rođendana, vjenčanjima.

04.

Rasvjeta je postala neophodni dio ukupne dekoracije svakog vjenčanja, a postoje različiti paketi mogu stvoriti efekt pravog filmskog vjenčanja.

05.

Bilo da želite luksuzno venčanje, ili manju i elegantnu ceremoniju, ono čemu treba da posvetite posebnu pažnju jeste izbor dekoracije za svadbu.

00.

Započnite projekat sa nama

blank Dobrodošli Želite li primati obavještenja o najnovijim vijestima i ažuriranjima? NE DA Scroll to Top