Usluge za prvi ples

Teški Niski dim za prvi ples Sarajevo Usluga

Teški / Niski dim

Ples u oblacima dodaje taj magični osjećaj i stvara efekte za fantastične slike vašeg prvog plesa po kojima ćete pamtiti svoje vjenčanje do kraja života.

Prskalice / Fontane

Scenske fontane pirotehnički su efekt koji se najčešće koristi za prvi ples, naglašavanje dijela protokola svadbene svečanosti, rezanja torte.

Prskalice-Fontane za prvi ples mladenaca Sarajevo Studionovex
Balončići za prvi ples ili proslavu Sarajevo Studionovex

Balončići

Mašina koja proizvodi balončiće od sapunice je atraktivan scenski efekat omiljen među mališanima ali i starijim gostima. Koristi se najčešće na proslavama dječijih rođendana, vjenčanjima.

Rasvjeta vjenčanja

Rasvjeta je postala neophodni dio ukupne dekoracije svakog vjenčanja, a postoje različiti paketi mogu stvoriti efekt pravog filmskog vjenčanja.

Novex Rasvjeta vjenčanja
Dekoracija Vjenčanja NovexDecor Sarajevo

Dekoracija vjenčanja

Bilo da želite luksuzno venčanje, ili manju i elegantnu ceremoniju, ono čemu treba da posvetite posebnu pažnju jeste izbor dekoracije za svadbu.

Cvijetni Zid

Ukoliko ste u potrazi za impresivnim detaljem na vašem vjenčanju ovj zid je odličan odabir. Veličin aje ovdje važna jer se ova foma postavlja ili iza mldenaca i glavnog stola ili na otvorenije mjesto ispred kojeg se mogu okupiti uzvanici te fotografirati se na savršenoj poziciji. Impresivno ovdje znači i skupo jer za izradu cvjetnog zida (od svježeg ili umjetnog cvijeća) potrebna je velika količina cvijeća.

Novex Dekoracije Cvijetni Zid

Kreativnost

Mi smo inovativni i uvijek tražimo načine da poboljšamo i izmislimo usluge koje će vaše  vjenčanje učiniti Magičnijim.

Profesionalnost

Ponosni smo na našu opremu i usluge koje pružamo. Naša misija je vašem vjenčanju pružiti kvalitet i sigurnst.

Velika obitelj

Svakog vikenda  naše osoblje i vlasnici su na licu mjesta veći dio dana vjenčanja, rodjendana ili drugog slavlja.

Šta mladenci kažu?

Prskalice- Fontane za prvi ples vjenčanja Sarajevo Studionovex
Studionovex ponuda

30% Off Rasvjeta + Dim za prvi ples

Ukoliko želite uštedjeti barem malo na vašem vjenčanju onda na pravom ste mjestu. Ukoliko pored navedene ponude uzmete i sve ostale naše usluge dobijate balončiće za prvi ples Gratis.

Ponuda ističe za: ISTEKLA

Usluge ispunjavaju
potrebe vjenčanja

Mi smo jedinstveno, porodično preduzeće, koje gleda iz ptičje perspektive na dan venčanja okupljajući mnoge usluge koje rade u skladu sa istim ciljem. Jedna od prvih stavki na listi za iznajmljivanje je dim za prvi ples.