Usluge za prvi ples

Teški Niski dim za prvi ples Sarajevo Usluga

Teški / Niski dim

Ples u oblacima dodaje taj magični osjećaj i stvara efekte za fantastične slike vašeg prvog plesa po kojima ćete pamtiti svoje vjenčanje do kraja života.

Prskalice / Fontane

Scenske fontane pirotehnički su efekt koji se najčešće koristi za prvi ples, naglašavanje dijela protokola svadbene svečanosti, rezanja torte.

Prskalice-Fontane za prvi ples mladenaca Sarajevo Studionovex
Balončići za prvi ples ili proslavu Sarajevo Studionovex

Balončići

Mašina koja proizvodi balončiće od sapunice je atraktivan scenski efekat omiljen među mališanima ali i starijim gostima. Koristi se najčešće na proslavama dječijih rođendana, vjenčanjima.

Rasvjeta vjenčanja

Rasvjeta je postala neophodni dio ukupne dekoracije svakog vjenčanja, a postoje različiti paketi mogu stvoriti efekt pravog filmskog vjenčanja.

Novex Rasvjeta vjenčanja
Dekoracija Vjenčanja NovexDecor Sarajevo

Dekoracija vjenčanja

Bilo da želite luksuzno venčanje, ili manju i elegantnu ceremoniju, ono čemu treba da posvetite posebnu pažnju jeste izbor dekoracije za svadbu.

Cvijetni Zid

Ukoliko ste u potrazi za impresivnim detaljem na vašem vjenčanju ovj zid je odličan odabir. Veličin aje ovdje važna jer se ova foma postavlja ili iza mldenaca i glavnog stola ili na otvorenije mjesto ispred kojeg se mogu okupiti uzvanici te fotografirati se na savršenoj poziciji. Impresivno ovdje znači i skupo jer za izradu cvjetnog zida (od svježeg ili umjetnog cvijeća) potrebna je velika količina cvijeća.

Novex Dekoracije Cvijetni Zid

Kreativnost

Mi smo inovativni i uvijek tražimo načine da poboljšamo i izmislimo usluge koje će vaše  vjenčanje učiniti Magičnijim.

Profesionalnost

Ponosni smo na našu opremu i usluge koje pružamo. Naša misija je vašem vjenčanju pružiti kvalitet i sigurnst.

Velika obitelj

Svakog vikenda  naše osoblje i vlasnici su na licu mjesta veći dio dana vjenčanja, rodjendana ili drugog slavlja.

Šta mladenci kažu?

Prskalice- Fontane za prvi ples vjenčanja Sarajevo Studionovex
Studionovex ponuda

30% Off Rasvjeta + Dim za prvi ples

Ukoliko želite uštedjeti barem malo na vašem vjenčanju onda na pravom ste mjestu. Ukoliko pored navedene ponude uzmete i sve ostale naše usluge dobijate balončiće za prvi ples Gratis.

Ponuda ističe za: ISTEKLA

Usluge ispunjavaju
potrebe vjenčanja

Mi smo jedinstveno, porodično preduzeće, koje gleda iz ptičje perspektive na dan venčanja okupljajući mnoge usluge koje rade u skladu sa istim ciljem. Jedna od prvih stavki na listi za iznajmljivanje je dim za prvi ples.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim. Prihvati Porčitaj više!

Politika privatnosti i kolačića