Počeci dima za prvi ples

Rustik dekoracije za vjenčanja Sarajevo Studionovex

Studionovex

Osnovani 2016 kao agencija za fotografisanje i snimanje vjenčanja. Zatim 2018 postajemo agencija za pružanje usluga vjenčanja ( dim i prskalice za prvi ples, dekoracije i rasvjeta).

Dekoracija svadbi Sarajevo Studionovex

Naše vrijednosti

Kada planirate posebne usluge za vjenčanje, važno je imati prave ljude iza sebe, ljude koji su jednako entuzijastični kao i vi.

Zvjezdana zavjesa dekoracije za vjenčanja Sarajevo Studionovex

Šta nas čini posebnim

Mi isporučujemo INSPIRACIONALNE IDEJE, savjete iz stvarnog svijeta i vizualno prekrasne karakteristike naše usluge koje će vas zadovoljiti.

0 +
Sretni mladenaca
0 +
Iskustvo
0 kg
Suhog leda
0 +
Članovi tima

Posebnu pažnju posvećujemo i
najsitnijim detaljima

Da li ste ličnost A tipa koja želi sve? Ili prokrastinator koji se nada da će vam dan vjenčanja nekako magično ispasti baš onako kako ste zamislili? Možda se stalno vrtite u krug sa svojim verenikom razgovarajući o istim stvarima, ne znajući šta dalje. Bez obzira gdje se nalazite, možemo pomoći vama i vašim porodicama da napredujete u planiranju usluga zavaše vjenčanje kako biste se mogli opustiti i uživati.

Dopustite da vaš dan učinimo
još više posebnim

Od trenutka kada nam pošaljete upit, možete očekivati da ćete dobiti vrlo ličnu uslugu. Od trenutka kada nam pošaljete upit, možete očekivati da ćete dobiti vrlo ličnu uslugu. Bilo da iznajmljujete artikle od nas ili planirate cijeli dan uz Studionovex®, važni ste nam. Blisko sarađujemo s mnogim mjestima i bit ćemo dostupni i ostati u kontaktu (sa vama i vašim mjestom) tokom cijelog procesa, tako da se ne osjećate napušteno. Komunikacija je ključna!

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim. Prihvati Porčitaj više!

Politika privatnosti i kolačića