O nama

Naša strast je otkriti nove, kreativne načine poštovanja ljubavnih priča. A budući da je svaki par jedinstven, posvećeni smo pronalaženju načina za njihovo slavljenje.

Studionovex sa svojim partnerima Novexlight & DekoracijeNovex

Pratite nas

Naše usluge pružamo organizatorima događanja i produkcijskim kućama koje organiziraju konferencije, korporativna događanja, večere za dodjelu nagrada, vjenčanja, modne revije, izložbe, koncerte, festivale i još mnogo toga.

Bez obzira da li organizujete svadbu, rođendan, obiteljsko okupljanje Ili bilo koju drugu priliku koju bi trebalo proslaviti, Novex učinit će vaše planove u stvarnost, a naš iskusan i kreativan tim osigurat će da vaš događaj izgleda sjajno i da mirno teče.

0 +
Klijenti
0 +
Iskustvo

Naša Priča

Naše vještine i naše iskustvo

Kad isporučujemo naše usluge za vaš događaj, usluge će biti visokokvalitetne, dostavljeni na vrijeme i u skladu s vašim tačnim kratkim zapisom. Kad budemo upravljali vašim startnim-završnim događajem, bit će bez stresa, jasno komunicirato i nezaboravan trenutak za vas i vaše goste. Vaš događaj obilježava poseban trenutak u vašem životu – želimo mu pomoći da ga upamtimo.

Zašto izabrati nas?

Novex ima sjedište u Sarajevu i bez obzira gdje se događaj moga odogoditi, možemo putovati kroz BiH kako bismo došli do vas. Novex je preduzeće koje se bavi iznajmljivanjem dekoracije, rasvjete za vjencanja tako i za ostale događaje. Osim profesionalne opreme Novex raspolaže stručnim kadrom koji može ispuniti sve vaše želje i očekivanja. kontinuirano ulaganje u opremu, nove tehnologije i znanje omogućava nam brzi rast iz godine u godinu, te se polako pozicionira kao vodeći u sektoru događanja.

Iskustvo, smislili smo i upravljali stotine događaja. Do danas isporučujemo nesmetano vođene, lijepo stilizirana događanja ( vjenčanja, sajmovi, video spotovi, godisnjice, rodjendani) . Klijenti nas vole a mi nemamo namjeru da ih razocaramo. Jer će Novex svom klijentu izaći maximalno u susret ma što god da je u pitanju.

Duboko Posvećeni
>>Uživajte u potpunom društvenom miru jer je vaš veliki dan u pažljivim rukama.

Visoko vješti
>>Znamo koliko je važno imati sve savršeno za vašu posebnu priliku i ponosimo se svojom uslugom.

 

Dobrodošli Želite li primati obavještenja o najnovijim vijestima i ažuriranjima? NE DA Scroll to Top