Izradjujemo Prekrasno i jedinstveno digitalno iskustvo.

Studio Novex nudi profesionalnu, ekskluzivnu i pristupačnu rasvjetu u zatvorenom i na otvorenom te opremu za posebne efekte za bilo koju priliku, veliku ili malu. Bilo da tražite vjenčanice ili idete na zabavu kod kuće, u svoj vrt, funkcijsku dvoranu, salu ili tržnicu i igralište, Studio Novex može zadovoljiti svakoga.
Iznajmljujemo dimne mašine (teški dim, suhi led), mašine za balone i prskalice(vatromet) na teritoriji cijele BiH. Iznajmljivanje profesionalnih mašina za dim i balone, kao i scenskih vatrometa.  Tu smo za vas kako bismo vam uljepšali slavlje i prve trenutke zajedničkog života. Neka vam prvi ples bude kao ples na oblacima. Nazovite i zakažite sastanak, čeka vas ugodno iznenađenje! Osim na prvi ples, možete nas pozvati i na druge proslave, rođendane, zabave, prezentacije.

Većina lampica za iznajmljivanje koje pružamo su jednostavne za upotrebu, pa vam nije potrebno da budete stručnjak za upravljanje njima. Ali takođe vam možemo dostaviti tehničara za osvetljenje za događaj. Naši iskusni tehničari uvijek rado pomažu.

PROFESIONALNE VJESTINE

ZVJEZDANO NEBO 100%
TESKI DIM 100%
PRSKALICE 93%
Spremni za pokret?

Radite sa Nama!