Dim i prskalice za svadbe

Teški dim i prskalice za vjenčanje

Iznajmljujemo dimne mašine (teški dim, suhi led), mašine za balone i prskalice(vatromet) na teritoriji cijele BiH. Iznajmljivanje profesionalnih mašina za dim i balone, kao i scenskih vatrometa.  Tu smo za vas kako bismo vam uljepšali slavlje i prve trenutke zajedničkog života. Neka vam prvi ples bude kao ples na oblacima. Nazovite i zakažite sastanak, čeka vas ugodno iznenađenje! Osim na prvi ples, možete nas pozvati i na druge proslave, rođendane, zabave, prezentacije.

Teški dim za prvi ples (može se nazvati i plesom na oblacima) poseban je učinak koji se postiže korištenjem mašine za suhi led, koja ključalom vodom i suhim ledom stvara gusti bijeli dim poput oblaka. Ples u oblacima dodaje taj magični osjećaj i stvara efekte za fantastične slike vašeg prvog plesa po kojima ćete pamtiti svoje vjenčanje do kraja života. Teški dim se proizvodi upotrebom tople vode i suvog leda u profesionalnoj mašini. Posebni efekti za vjenčanja zbog kojih će vaše vjenčanje izgledati kao iz bajke. Naš zadatak je da vaše vjenčanje učinite nezaboravnim posebnim efektima, ako na kraju večeri ili nekoliko godina kasnije gosti i dalje razgovaraju o tome kako su se lijepo proveli i koliko je bilo lijepo vaše vjenčanje, to znači da smo uradili svoj posao!

Nudimo vam izvođenje malih vatrometa za vaša vjenčanja, rođendane  i ostale proslave.

Vatrena fontana postala je nezaobilazni pratilac svadbene torte i prvog plesa mladenaca. Zajedno sa suhim ledom obezbjeđuje maksimalni efekat glamura. Koristi se i na proslavama rođendana, punoljetstvima i drugim manifestacijama.

Mašina koja proizvodi balončiće od sapunice je atraktivan scenski efekat omiljen među mališanima ali i starijim gostima. Koristi se najčešće na proslavama dječijih rođendana, vjenčanjima, koncertima i proslavama punoljetstva.

Svakako je neizbježno da je toga dana sve u bajkovitom i nadahnutom znaku, pa ne bi trebalo čuditi da šetnje u oblacima postanu stvarnost …

Možete imati priliku plesati prvi ples upravo na njima, one oblake koji će se prožimati i isprepletati u onom dijelu vjenčanice koji će lebdjeti kroz njih, dok slijede ritmovi koji će kliznuti plesnim podom …

A možda se odlučite isprobati prvi i najslađi zalogaj kolača za mlade preko istih oblaka …